DIY

Ambachtelijk Gebrouwen Bier

Een echt forum.

De laatste maanden heb ik het erg druk met verschillende dingen.

  • Mijn zoon kan van school wisselen en gaat daardoor noodgedwongen het nest verlaten;
  • Het huis dat 170km van hier staat, opknappen, verbouwen en klaar maken voor verkoop;
  • Reparaties en onderhoud aan de auto’s en ATV;
  • En nog een paar dingen.

Tja en dan heb ik ook nog deze website en hobby. Vanaf het begin was het eigenlijk al de bedoeling om er een forum bij te hebben. In het verleden heb ik goede ervaringen gehad met een bepaald forum en dat ga ik deze keer ook weer gebruiken. Het is deze keer de bedoeling dat het forum wordt geintgreerd in wordpress, en dat is nieuw voor mij. Het forum wordt op dit moment geupload naar de server en ga het over enkele minuten installeren, maar wanneer alles ook daadwerkelijk online kan, dat weet ik nog niet precies.

Geef een antwoord